Pages

Saturday, 14 June 2014

Preserving

The garden is full of goodness already. The berry bushes are overflowing and I am harvesting a 1 to 2 kilos daily. Today I decided to make strawberry juice. When I was little, my grandma used to make strawberry juice and I loved to drink it throughout the year. It was time that I tried my hand on it. I had about 3 kilo strawberries that I cooked down and ended up with 2 liter juice. The left over strawberries I then made into jam. Talk about a productive day.










1 comment:

  1. hallo anja,
    wow soviele rote johannisbeeren.....meine roten johannisbeeren sind dieses jahr sehr winzig und noch nicht reif. aber schwaze johannisbeeren habe ich schonfast 3kg geerntet.am busch hängen noch ganz viele. auch die stachelbeeren haben ein paar früchte,habe sie erst letztes jahr gepflanzt. meine oma hat früher auch erdbeersaft gemacht,sie hat dafür immer die kleinen früchte genommen.auch essig hat sie damit gemacht.
    war immer lecker.erdbeermarmelade ist immer lecker!!
    liebe grüße,
    regina

    ReplyDelete